20:00 Vojvodina – Partizan Belgrade

U četvrtak se igra poslednja utakmica 5. koal Jelen Super Lige, i definitvno je to derbi kola, a sastaju se Vojvodina i Partizan. Duel počinje u 20:00 i igra se na Karadjordju.

Definitvno se sastaju dve najbolje ekipa u Jelen Super Ligi trenutno koje su svojom formom i igrom pokazala da definitvno zaslužuju da igraju u Evropi. Vojvodina je pokazala protiv Sampdorije da ume da igra fudbal i da uvek igraju ofanzivno bez obzira protiv koga igraju, i da gotovo svakoj ekipi mogu dati gol. Sa druge strane, Partizan ima nešto kvalitetnije pojedince koje mogu da reše meč poput Živkovića, Božinova ili Abubakara i siguran sam da će pokušati to da iskoriste do kraja. Partizan je trenutno ekipa sa najboljim napadom u ligi i postigli su 14 golova. Međutim, svi dobro znaju da crno beli imaju lošu odbranu, naročito po desnoj strani, i siguran sam da će Vojvodina to pokušati da iskoristi.

Biće ovo zanimljiv duel sa dosta šansi na obe strane i siguran sam da će obe ekipe ići na pobedu i igrati ofanzivno i otvoreno. Iz tog razloga, tipujem da će obe ekipe postići barem po jedan pogodak.

(Visited 63 times, 1 visits today)

bergamo

PxFxCx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *