01:30 Chile – Ecuador

Čile je domaćin ovogodišnjeg izdanja Come Americe i oni će otvoriti ovo natjecanje protiv ekip Ekvadora. Očekujem pobjedu domaćina ovdje.

Čile ima izvanrednu momčad, ova ekipa je dosta vremena na okupu i poznaju se tako reći u dušu. Domaćini su natjecanja i jedan su od skrivenih favorita. Ovogodišnja Copa AMerica je natjecanje kojemu se Čile u potpunosti postvetio i očekujem maksilaman angažman od njih u ovome meču. Pritisak će biti velik jer čitava javnost očekuje pobjedu. Čile u svojim redovima ima igrače kao što su Valdivia, Vidal, Sanchez, Vargas. Očekujem potpuno dominaciju domaćina u ovome meču, njihov juriš na tri boda odmah od početka i njihovu pobjedu.

Ekvador je ekipa koja dobro igra na domaćem terenu i to prvenstveno zahvaljujući nadmorskoj visini. U gostima ne pružaju tako dobre igre. Na ovaj turnir su došli bez ponajboljeg igrača Valencije i to je veliki udarac za njih. Momčad line većinom igrači iz domaćeg prvenstva i mislim da se oni neće moći nositi za zvijjezdama Čilea.

Čile je pobijedio i posljednje dvije domaće utakmice protiv Ekvadora. Očekujem odličnu atmosferu večeras na ovome meču i mislim da pobjeda domaćina ne bi trebala doći u pitanje.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *