11:10 Australia – Serbia

Australija i Srbija ce odigrati ujutru utakmicu gruopne faze Svetske Lige i kvota je u velikom padu na pobedu domace ekipe, a ja cu vam reci zasto je tako..

Grbić u Australiju vodi kombinovani tim, sedmorka ostala u Beogradu: Jovović, Atanasijević, Ivović, Petrić, Stanković, Podraščanin i Rosić.
„Prepolovio” je Nikola Grbić reprezentaciju Srbije, pred poslednje gostovanje u Interkontinentalnoj fazi Svetske lige. U Australiju će u sredu povesti dvanaestoricu igrača, koje će predvoditi novi kapiten, Nikola Kovačević.

Dakle, dosta oslabljena Srbija, narocito ce se osetiti izostanak Atanasijevica, ali i Stankovic i Podrscanin su jako bitni.

Srbija je obezbedila finale i zbog toga su otisli sa kombinovanim sastavom jer za kratko vreme ih ceka finalni turnir u Brazilu a osim toga malo je vremena da se naviknu na vremensku razliku a u Australiji.

Medjutim, Australija nije neka jaka reprezentacija zato se i ne treba zaletetati. Ne kazem da je nemoguce da Srbija dobije bez ovih igraca..moguce je, ali ipak ovo je sad 50/50 mec i po ovoj kvoti svakako vredi da se proba, za koju ocekujem da padne jos vise do pocetka meca. Srecno!

(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *