16:35 Viktor Troicki – Samuel Groth

Jos jedan mec iz Stutgarta, izmedju Srbina Troickog i Australijanca Grotha.

Ovo nece biti lak mec, to moram prvo da napomenem.. s obzirom da Grooth ima jedan od najjacih servisa, a i Troicki je ok sa servisom pa ne bi trebalo da gledamo puno brejkova, moguce jedan po set, a vrlo moguce i jedan TB. Zato preporucujem i pored pobede Troickog , vise gemova.

Ali ja vu probati na pobedu naseg tenisera prvo jer je ipak nesto iskusniji, drugo jer kad sagledamo sve celokupno bolji je igrach. Jeste, Groth ima jac servis..ali Viktor ce biti bolji u razmenama i verujem da cim u jednom gemu stane servis Grothu to ce iskoristiti Troicki.

Groth je dolazio do brejk sansi protiv Lopeza , ali gledao sam taj mec i dolazio je do tih brejk lopti uglavnom zbog duplih gresaka Lopeza. Treba pomenuti da nije napravio nijedan brejk u tom mecu Australijanac ali ipak dobio na kraju posle 3 seta i 2 TB.

I protiv Troickog ce mu biti tesko da dodje do brejka, mislim da će ovo biti najveci izazov za Grotha u ovoj njegovoj cijeloj seriji,mogao bi poceti i sa snagom popustati i ovaj bi to trebao znati iskoristiti.

Srecno!

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *