14:20 Alexandr Dolgopolov – Philipp Kohlschreiber

Dolgopolov se nalazi na 69. poziciji ATP liste što je i više nego loš rejting u odnosu na sezonu 2012. kada je bio 13. igrač sveta. Do sada je osvojio 2 ATP titule od čega je poslednja od prje tri godine sa turnira u Washingtonu, gdje je u finalnom meču pobiedio T. Haasa rezultatom 2:1. Kao što pokazuje i sama i pozicija na ATP listi, ove sezone nije ostvario neke značajnije rezultate. Na turnirima u Derlay Bechu i Acapulcu stigao je do četvrtfinala u kojima je izgubio od D. Younga i K. Nishikoria.

Kolschreiber je trenutno na 28. poziciji. U dosadašnjoj karijeri osvojio je 5 ATP titula od čega je posljednja iz prošle sezone sa turnira u Dusseldorfu, gdje je u finalnom meču bio bolji od I. Karlovića rezultatom 2:0. Najznačajniji rezultat ove sezone izborio je na domaćem turniru u Munichu, gdje je stigao do finala u kojem je sa 2:1 poražen od A. Murraya.

Očekujem dobar meč i neizvestan,jer su igrači pribliznih kvaliteta ,a naročito u prvom setu gde očekujem da obojica drže svoj servis. Igra se na travi , a obojica imaju solidan servis tako da verujem da ćemo videti 10 ili više gemova u prvom setu.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *